Στα όρια αντοχών τους τα δημόσια νοσοκομεία (βίντεο)

Σοβαρές είναι ελλείψεις τα νοσοκομεία της χώρας λόγω κορωνοϊού. Συνδικαλιστές ζητούν γάντια και μάσκες ενώ στην Κρήτη πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ζητώντας και προσλήψεις ιατρικού προσωπικού. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (31/03) παρέλαβε 13,5 εκατομμύρια μάσκες, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, οι οποίες θα διατεθούν στα νοσοκομεία. Στο «κόκκινο» λειτουργούν τον τελευταίο καιρό τα νοσοκομεία λόγω κορωνοιού. […]

Σοβαρές είναι ελλείψεις τα νοσοκομεία της χώρας λόγω κορωνοϊού.

Συνδικαλιστές ζητούν γάντια και μάσκες ενώ στην Κρήτη πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ζητώντας και προσλήψεις ιατρικού προσωπικού. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (31/03) παρέλαβε 13,5 εκατομμύρια μάσκες, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, οι οποίες θα διατεθούν στα νοσοκομεία.

Στο «κόκκινο» λειτουργούν τον τελευταίο καιρό τα νοσοκομεία λόγω κορωνοιού. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν καθημερινά μάχη , προκειμένου να ανταπεξέλθουν όσο καλύτερα γίνεται στην πανδημία που πλήττει σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Σε αυτή την μάχη όμως όπως λένε οι ίδιοι λείπουν όπλα.

Συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι υπάρχουν μάσκες προστασίας με ληγμένη ημερομηνία.

Στο Ηράκλειο Κρήτης οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου προχώρησαν σε συμβολική διαμαρτυρία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν. Ζητούν μάσκες, γάντια, μάσκες και αντισηπτικά.

Οι εργαζόμενοι επιμένουν ότι πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις αν θέλουμε να νικήσουμε αυτό τον πόλεμο.

megatv.com / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί