• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στα «ΚΤΕΛ Μακεδονία» η πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα «ΚΤΕΛ Μακεδονία» η πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός μπήκε και σε λεωφορείο της γραμμής 80 κι ενημερώθηκε για τις επενδύσεις στο πλαίσιο της ανάληψης συγκοινωνιακού έργου από τα ΚΤΕΛ


Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα συναντηθεί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, φορέων και οργανισμών της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης άρχισε την περιοδεία του, με πρώτη στάση στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Νίκο Σταθόπουλο.

Μαζί τους βρίσκονται, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Ρετζεπέρης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου και ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Γιώργος Ηλιάδης.

Ο συγκεκριμένος σταθμός φιλοξενεί τον σταθμό μετεπιβίβασης για τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ που έχουν αναλάβει κι εκτελούν τα ΚΤΕΛ.

Ο πρωθυπουργός μπήκε και σε λεωφορείο της γραμμής 80 (ΚΤΕΛ-Μάλγαρα). κι ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κ. Στ. Τσόλη, για τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ανάληψης από τα ΚΤΕΛ συγκοινωνιακού έργου που ήταν μέχρι πρότινος στην ευθύνη του ΟΑΣΘ.

Επίσης ο κ. Τσόλης δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια φωτογραφία που είχε στο αρχείο του με τους γονείς του πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρίκα Μητσοτάκη σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 35 χρόνια.

με πληροφορίες από grtimes / photo grtimes