«Σπαρτιάτες»: Καταγγέλλουμε την αδιαφορία των Αρχών για την εγκληματικότητα

Για αδιαφορία, όσον αφορά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καταγγέλλει το κόμμα των «Σπαρτιατών» τις αρμόδιες Αρχές, με σημερινή ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα, οι «Σπαρτιάτες» σημειώνουν: «Την ώρα που ο Έλληνας δίνει καθημερινό αγώνα για επιβίωση προσπαθώντας να ζήσει τίμια με τον βασικό μισθό, ομάδες παραβατικών στοιχείων αποθρασύνονται, κλέβοντας και λεηλατώντας. Μόλις χθες κάμερες από drone κατέγραψαν τα μέλη των συμμοριών Ρομά να λεηλατούν τις σιδηροδρομικές γραμμές και να αφαιρούν τα καλώδια της ηλεκτρονικής σηματοδότησης με κίνδυνο να κινδυνεύσει η ασφάλεια των επιβατών. Το νέο κύμα βανδαλισμών και κλοπών στις σιδηροδρομικές γραμμές της Θήβας από συμμορίες Ρομά αποτελεί ντροπή για κάθε οργανωμένη Πολιτεία που αδυνατεί να προστατεύσει τα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας των πολιτών.

Οι “Σπαρτιάτες” καταγγέλλουν την αδιαφορία των Αρχών και απαιτούν την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών και των συνεργών τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί