Όχι εξαιτίας των ηρώων του Έβρου και των γιατρών της Ικαρίας, αλλά εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος που τους κρατά καθηλωμένους, ενώ τα “γαλάζια παιδιά” ανεβαίνουν με κομματικά ασανσέρ. Η μονιμότητα στο Δημόσιο πρέπει να προστατεύει τον άξιο, όχι να κρύβει τον ανίκανο. Πρέπει να είναι θωράκιση της Δημοκρατίας, όχι καταφύγιο της αδιαφορίας», υπογραμμίζει το κόμμα των «Σπαρτιατών», σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τη συζήτηση για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο.
Ακολούθως, οι «Σπαρτιάτες» αναφερόμενοι στον πρωθυπουργό υποστηρίζουν: «Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη μεταρρύθμιση, τώρα και μετά από έξι χρόνια διακυβέρνησης. Δεν μας πείθει. Όμως το πρόβλημα είναι πραγματικό. Και όποιος το αγνοεί, κοροϊδεύει τον λαό. Οι “Σπαρτιάτες” δεν είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε μηχανισμούς. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον πολίτη».
Παράλληλα, το κόμμα διευκρινίζει όσον αφορά στη θέση του για το Δημόσιο: «Θέλουμε δημόσια διοίκηση που να αξιολογεί, να επιβραβεύει, να αποβάλλει τα βαρίδια. Θέλουμε υπηρεσίες που να σέβονται τον πολίτη. Θέλουμε το Δημόσιο του 21ου αιώνα. Όχι του 1960».
Τέλος, οι «Σπαρτιάτες» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους: «Η λύση δεν είναι το τσεκούρι. Είναι η δικαιοσύνη. Είναι η ευθυκρισία. Είναι το καθαρό βλέμμα. Και αυτό δεν μπορεί να το φέρει ούτε το ΠΑΣΟΚ του χθες, ούτε η ΝΔ του σήμερα, ούτε οι πολιτικοί που χτίζουν γραφεία με προσλήψεις. Το Δημόσιο ανήκει στην πατρίδα. Όχι στα κόμματα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
