«Την άμεση παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να σταματήσει η ανθρωπιστική καταστροφή στη Συρία», ζητεί το κόμμα των «Σπαρτιατών», με σημερινή ανακοίνωσή του, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η σιωπή και η αδιαφορία είναι μια αδικαιολόγητη αποδοχή της βίας που δεν αρμόζει στην ιστορία και τις αξίες της χώρας μας».
Ειδικότερα, οι «Σπαρτιάτες» αναφέρουν:
«Η νέα σφαγή στη Συρία αποτελεί μια ακόμη τραγική υπενθύμιση των φρικαλεοτήτων που συνεχίζονται σε αυτήν την περιοχή, σε βάρος αθώων ανθρώπων. Οι φανατικοί ισλαμιστές, μέχρι πρότινος απελευθερωτές, μετατράπηκαν ξανά σε σφαγείς, για τα ΜΜΕ. Είναι όμως απογοητευτικό και εξοργιστικό να διαπιστώνουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί μια στάση απαθούς παρακολούθησης, αδιαφορώντας για την έκταση της καταστροφής και την τραγωδία που διαδραματίζεται στην καρδιά της Μέσης Ανατολής.
Πριν από λίγους μήνες, ο Γεραπετρίτης φωτογραφιζόταν με τον Τζολάνι και μιλούσε για “τη σημασία της μετάβασης της Συρίας σε ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μετά την πτώση του ολοκληρωτικού καθεστώτος Άσαντ”, τονίζοντας “την ανάγκη οι νέοι θεσμοί της χώρας να βασίζονται στο κράτος δικαίου”».
«Σήμερα τι έχει να πει που 1.000 άνθρωποι εκτελέστηκαν σε λιγότερο από μία ημέρα;
Αντί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί αδρανής τις εξελίξεις, οφείλει να αναλάβει άμεσα δράση προκειμένου να σταματήσει η ανθρωπιστική καταστροφή.
Η σιωπή και η αδιαφορία είναι μια αδικαιολόγητη αποδοχή της βίας, που δεν αρμόζει στην ιστορία και τις αξίες της χώρας μας τη στιγμή που στην περιοχή σφαγιάζονται χριστιανικοί πληθυσμοί», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απεβίωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του
- Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να καταθέσει στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
- Και στο Ντουμπάι, φεστιβάλ σκύλων σαν να μην συμβαίνει τίποτα
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- Στενά του Ορμούζ: Το σχέδιο που απειλεί σημαντικά το δολάριο και μπορεί να φέρει νέα δεδομένα
- Ιδιοκτήτρια ενός άτακτου γάτου στη Γαλλία κλήθηκε από δικαστήριο να… πληρώσει 100 ευρώ στον γείτονά της
- Artemis II: Εντυπωσιάζουν οι νέες φωτογραφίες της Γης από την αθέατη πλευρά της Σελήνης
- Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο – Εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ Ισπανία και Βρετανία
- Τι επέτρεψε η Πορτογαλία σε αμερικανικά αεροσκάφη, αρκεί να μην βομβαρδίζουν πολιτικές υποδομές στο Ιράν
- Το βίντεο έγινε παγκόσμιο viral: Επικίνδυνο ψάρι δαγκώνει θανάσιμα ακόμη και κομμένο στα 2









