«Σπαρτιάτες» για δηλώσεις Συρίγου: Αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά και τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη

«Όλα τελικά καταδεικνύουν ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγινε -μεταξύ άλλων- για να καλύψει και τις προδοτικές δηλώσεις του 'Αγγελου Συρίγου, πρώην Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και νυν Βουλευτή της Ν.Δ., για τη Συνθήκη της Λωζάνης», τονίζουν οι «Σπαρτιάτες», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Όπως αναφέρεται, «ως “αρσενική Ρεπούση” είπε προχθές ότι “η συνθήκη της Λωζάνης κατά 97% είναι παρωχημένη και νεκρή”, εξυπηρετώντας εμμέσως τα συμφέροντα της Τουρκίας, αφού ο Ταγίπ Ερντογάν επιθυμεί απεγνωσμένα να αναθεωρήσει τη συνθήκη και να διεκδικήσει το μισό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο! Προ τριών ετών, ο αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βουλευτής της Ν.Δ., έλεγε άλλα πράγματα και υποστήριζε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης “είναι Ιερή και δεν την αγγίζεις”».

Παράλληλα, οι «Σπαρτιάτες» υποστηρίζουν ότι «τώρα, όμως, προφανώς αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά και τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη» και πως «γι’ αυτό το λόγο τον προστατεύει και δεν τον αποπέμπει από το κόμμα του», ενώ προσθέτουν ότι «άλλωστε είναι ευρύτερα γνωστή η προπαγάνδα υπέρ της ‘Αγκυρας και από το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο υπηρέτησε σε υψηλόβαθμες θέσεις».

«Συμπέρασμα; Όσο και να προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ο κ. Συρίγος έγινε και πάλι η αφορμή να στηθεί ένα ακόμα… τουρκικό πανηγύρι πάνω στο ανέλπιστο δώρο του στον “Σουλτάνο” Ερντογάν», καταλήγουν οι «Σπαρτιάτες» στην ανακοίνωσή τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί