Σοκαριστική μαρτυρία για την επίθεση με βιτριόλι: «Φώναζε καίγομαι καίγομαι. Δεν είχε προλάβει να αλλοιωθεί το πρόσωπό της»

Η επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα που σόκαρε το πανελλήνιο, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο μετά το ξεκίνημα της δίκης που τελικά διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου.


Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μία ακόμα μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε στο σημείο καθώς διατηρεί κατάστημα σχεδόν απέναντι από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας άκουσε την Ιωάννα να φωνάζει «καίγομαι, καίγομαι» ενώ τονίζει πως στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει “καίγομαι καίγομαι”. Μέχρι να βγούμε από το κατάστημα η κοπέλα μπήκε στο φαρμακείο. Προσπαθούσαν να της βγάλουν τα ρούχα και τις έριξαν κάποια μπουκάλια νερό. Κανένας δεν γνώριζε αυτό που έλεγε η Ιωάννα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι».

Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση, ο μάρτυρας αναφέρει ότι σκέπασαν την Ιωάννα με μία μπέρτα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Μετά από λίγα λεπτά κατέβηκε κάποιος από την ασφαλιστική, την σκέπασαν με μία μπέρτα γιατί είχε μείνει με τα εσώρουχα και την πήγε στο νοσοκομείο. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 2-3 λεπτά. Και η ίδια η φαρμακοποιός είχε τρομοκρατηθεί».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί