• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό στο μετρό για τις μάσκες! Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: «Έχουμε φοβηθεί»

Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό στο μετρό για τις μάσκες! Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: «Έχουμε φοβηθεί»

Εικόνες που βλέπαμε μέχρι πρότινος μόνο στο εξωτερικό.

Σοκάρει το πανελλήνιο η επίθεση που δέχθηκε εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ χθες το μεσημέρι από δύο αγνώστους στον σταθμό “Oμόνοια”.

Αφορμή στάθηκαν οι…μάσκες.

Ο εργαζόμενος που δέχθηκε την επίθεση βρισκόταν στον ίδιο συρμό με τους νεαρούς και τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από την καρέκλα.

Εκείνοι ξεκίνησαν να τον υβρίζουν και όταν κατέβηκε στον σταθμό Ομόνοια κατέβηκαν κι εκείνοι και τον έσπασαν στο ξύλο. Το έβαλαν στα πόδια λίγη ώρα αργότερα και ο εργαζόμενος του μετρό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως μετάδωσε ο ΣΚΑΙ, το θύμα πήρε εξιτήριο ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

«Ασφαλώς έχουν φοβηθεί όλοι οι συνάδελφοι. Είμαστε σε συνεχή ανασφάλεια. Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, Λεωνίδας Γεωργόπουλος .

Πρόσθεσε ότι πρόκειται το τελευταίο και το πιο σοβαρό σε μια σειρά περιστατικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του μετρό για διάφορους λόγους.

Εν τω μεταξύ τον γύρο του διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του εργαζόμενου, λίγες μόνο στιγμές αφού είχε κάνει σύσταση στους νεαρούς να βάλουν μάσκα:


Ανακοίνωση για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.