• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκ στον Πύργο: Μαθητής του δημοτικού λιποθύμησε και χτύπησε στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου

Σοκ στον Πύργο: Μαθητής του δημοτικού λιποθύμησε και χτύπησε στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου

Ένα δυσάρεστο γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο δημοτικό σχολείο Σκουροχωρίου στον Πύργο Ηλείας.

Μαθητής της ΣΤ Δημοτικού έχασε τις αισθήσεις του, λιποθύμησε ξαφνικά και πέφτοντας κάτω χτύπησε στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια του μικρότερου αδελφού, ο οποίος βλέποντας τι έγινε υπέστη σοκ με αποτελε΄σμα να χρειαστεί να μευαφερθεί και αυτός στο γενικό νοσοκομείο Πύργου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο patrisnews ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου: «Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού στη σχολική μας μονάδα μαθητής της Στ’ τάξης του σχολείου μας είχε σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό του, καθώς έπεσε με το κεφάλι στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και ενημερώθηκαν οι γονείς του.

Ο μαθητής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο χρειάστηκε 22 λεπτά για να έρθει και να παραλάβει τον μαθητή.

Εν τω μεταξύ είχε έρθει στο σχολείο και ο πατέρας του μαθητή ο οποίος συνόδευσε και τον άλλο του γιο στο νοσοκομείο, καθώς ο μικρός υπέστη σοκ από το λιποθυμικό επεισόδιο και τον τραυματισμό του αδελφού του. Ο μαθητής μας θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Πύργου για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση».

(tilegrafima. gr / photo: intime)