ΣΟΚ στην Κυπαρισσία! Λογομαχία για έναν λογαριασμό οδήγησε σε άγριο φονικό; Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο σε κατάστημα!

Πώς έγινε το άγριο φονικό μέρα μεσημέρι.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε επαγγελματία 39 ετών και πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του, ο οπο΄΄ιος εμπορεύεται επαγγελματικά είδη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το Best TV, ένας άνδρας 72 ετών πρώην λαχειοπώλης μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και πυροβόλησε αρκετές φορές τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο φραστικό επεισόδιο που προηγήθηκε ανάμεσα στους δύο και αφορά την πληρωμή κάποιου λογαριασμού.

Υπήρχε σημαντική διαφωνία για τα ποσά που ανέγραφε ο λογαριασμό, με τους δύο άνδρες να τσακώνονται άγρια μέσα στο κατάστημα.

Νωρίτερα αρχικές αναφορές ήθελαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να λογομαχεί με τον ηλικιωμένο ζητώντας του να βάλει μάσκα. Ωστόσο κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Εκείνη η εξέλιξη που είναι κοινή και στα δύο σενάρια θέλει τον δράστη να φεύγει από το μαγαζί και να επιστρέφει μερικά λεπτά μετά με ένα περίστροφο!

Όπως είναι λογικό με τα στοιχεία για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας να είναι ελλιπή, το κίνητρο της επίθεσης μέχρι στιγμής παραμένει ακόμη άγνωστο.

Μερικά λεπτά μετά, ο ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

«

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ
παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς»
, δήλωσε στο protothema επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος.

«Από ό,τι έμαθα όλα έγιναν για έναν φουσκωμένο λογαριασμό που πήγε στο δράστη. Αφού τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, από τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, του είπε, όπως μου ανέφεραν καταστηματάρχες που τα μαγαζιά τους είναι δίπλα από αυτό του θύματος, ότι ο δράστης είπε στο θύμα ότι θα φύγει από το κατάστημα και θα πάει να φέρει το όπλο. Ο άνθρωπος αυτός επέστρεψε με το όπλο του και αφού πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην συνέχεια πήγε και παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα», δήλωσε από την πλευρά της πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας της Κυπαρισσίας, Διονυσία Τουρκολιά.

(φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί