Έβαλε φωτιά στο σπίτι της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με το κυνηγετικό του όπλο στη Φθιώτιδα, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Πρόκειται για 76χρονο Έλληνα, για τη σύλληψή του οποίου προηγήθηκε το τελευταίο 24ωρο ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές.
Εις βάρος του 76χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Ο ηλικιωμένος καταγγέλθηκε αρχικά από τη 48χρονη βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας την απείλησε, κάνοντας ταυτόχρονα χρήση σωματικής βίας εναντίον της.
Το πρωί της επόμενης μέρας, ο ίδιος πήγε στο σπίτι της, όπου προκάλεσε φωτιά με εύφλεκτο υγρό. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές τόσο στους χώρους του σπιτιού όσο και σε προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, ενώ κατά την αποχώρησή του πήρε μαζί του το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.
Ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Φθιώτιδας, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες, ενώ παράλληλα τού αφαίρεσαν το κυνηγετικό όπλο.
Ο 76χρονος οδηγείται με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτά είναι τα 12 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να συνδέσετε σε πολύπριζο
- Ιταλίδες μαγείρισσες γιαγιάδες “γκρεμίζουν” το Instagram σχεδόν στα 90 τους! vid
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: “Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα”
- Ουκρανικό ζήτημα: Δριμύ κατηγορώ της Μόσχας κατά του Κιέβου
- Πώς ο δεντροβάτραχος Ιαπωνίας βοήθησε στην ανακάλυψη ισχυρού αντικαρκινικού φαρμάκου
- Eλεγχόμενη έκρηξη ύποπτου αντικειμένου στην Κυψέλη
- «Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη»! Τι ειπώθηκε για τις αμερικανικές επιθέσεις κατά τζιχαντιστών στην Νιγηρία
- Το γυαλί έχει ραγίσει! Η Ζαχάροβα προειδοποιεί τους Ρώσους για τα ταξίδια τους στην Γερμανία
- Η ιστορία του… «Last Christmas» των Wham της επιτυχίας των Χριστουγέννων
- Ποιά είναι η… «Σομαλιλάνδη» που αναγνώρισε το Ισραήλ – Δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα άλλο κράτος
Κύρια Θέματα









