Σοκ στη Ραφήνα: Ανθρώπινo κρανίo και οστά εντοπίστηκαν σε παραλία – Τα βρήκε παιδάκι που έπαιζε στην άμμο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό αναφέρεται πως το κρανίο, όπως και τα τέσσερα μικρά οστά που βρέθηκαν, ανήκουν σε άνθρωπο.

Σύμφωνα με το irafina. gr το μεσημέρι της Κυριακής (4/9) βρέθηκαν ένα κρανίο και ανθρώπινα οστά στην παραλία Μαρίκες. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται ένα παιδάκι που είχε πάει στην παραλία με την οικογένειά του, σκάβοντας στην άμμο έπεσε πάνω στο μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κεντρικό λιμεναρχείο Ραφήνας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό αναφέρεται πως το κρανίο, όπως και τα τέσσερα μικρά οστά που βρέθηκαν, ανήκουν σε άνθρωπο.

Πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (4/9), η Λιμενική Αρχή Ραφήνας για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου στην παραλία ”ΜΑΡΙΚΕΣ” Ραφήνας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του ανθρώπινου κρανίου και τεσσάρων μικρών οστών.

Τα εν λόγω ευρήματα πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

(irafina. gr / photo: unsplash)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί