Σήκωσαν DRONE κατά των αστυνομικών οι Ρομά – ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ στους δρόμους των πόλεων… vid

Η τεχνολογία στα χέρια όλων με το βλέμμα στο χάος... Όλα τα έχει γράψει ο Λιακόπουλος...

Εκατοντάδες Ρομά πυροβολούν και ρίχνουν πέτρες κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη, σε μία κατάσταση που κινδυνεύει να βγει εκτός ορίων.

Τα επεισόδια ξέσπασαν, όταν τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο σημείο, ανάβοντας φωτιές και στήνοντας οδοφράγματα, επιτέθηκαν πετώντας αρχικά πέτρες κατά των διμοιριών των ΜΑΤ για τον πυροβολισμό αστυνομικού σε 16χρονο τσιγγάνο.

Ρομά επιχείρησαν να στήσουν και δεύτερο οδόφραγμα πλησίον ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην οδό Πόντου. Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους αποτρέψουν με χρήση χημικών και τότε δέχθηκαν μπαράζ πυροβολισμών από κυνηγετικά όπλα, ενώ ακούστηκαν ήχοι και από πυροβολισμούς από πιστόλια.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν να κάνουν με στημένο νταβαντούρι, όπως γίνεται με τους «αναρχικούς», με τους οποίους συνήθως παίζουν τις κουμπάρες.

Όλο αυτό είναι ένα δείγμα του τι έρχεται!!!

Και το πιο… «κουφό» που ακούστηκε είναι πως οι Ρομά ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ DRONE για να παρακολουθούν τις κινήσεις των αστυνομικών!!!

Η τεχνολογία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μάχες μέσα στην πόλη, έχει γίνει φθηνή και πλέον ο κάθε ένας έχει πρόσβαση σε αυτήν…

Θυμηθείτε τι έγραφε ο Λιακόπουλος ΕΔΩ!!!

Δείτε να το λένε δελτία ειδήσεων…

pixabay/scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί