• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σειρά διευκολύνσεων ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τα χρέη των αγροτών

Σειρά διευκολύνσεων ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τα χρέη των αγροτών

Η διοίκηση της ΔΕΗ προχωρά σε ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών αγροτών καταναλωτών. Ποια η διαδικασία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Νέο πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών ανακοίνωσε η διοίκηση της ΔΕΗ, προχωρώντας σε σειρά διευκολύνσεων προς τους αγρότες καταναλωτές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προκαταβολή του 15% ή 20% επί της συνολικής οφειλής και τη σταδιακή αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε 18 έως 24 δόσεις.

Η αίτηση για υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ «11770».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ συναισθανόμενη τις ιδιαιτερότητες του κλάδου των αγροτών και λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, στηρίζει έμπρακτα και με συνέπεια την αγροτική παραγωγή. Μετά και από επικοινωνία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Στάσση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, η ΔΕΗ, αποδεικνύοντας την έντονη κοινωνική της ευαισθησία και την επίγνωση της δύσκολης κατάστασης, που βιώνουν οι αγρότες, αποφάσισε να παρέχει στους αγροτικούς πελάτες της ένα ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών, που έρχεται να ενισχύσει το ισχύον από τον Οκτώβριο του 2019».sputniknews / photo eurokinissi