Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Εννέα άτομα στο νοσοκομείο

Eννέα είναι τα άτομα που έχουν χρειαστεί διακομιδή σε νοσοκομείο λόγω των φωτιών που μαίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, είναι πέντε τα άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Μεταξύ αυτών είναι και δύο είναι και δύο εθελοντές πυροσβέστες που κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθούν.

Ακόμη ένας τραυματίας νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ, πρόκειται για τον δασοπυροσβέστη που έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι. Τρία είναι τα άτομα που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο και το Σεισμανόγλειο σε αναπνευστικά προβλήματα.Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega μεταφέρει πως κατά τις νυχτερινές ώρες υπήρξαν 40 κλήσεις στο ΕΚΑΒ από άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Αλλά, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε κανείς νοσηλεία.

Μαίνονται τα πύρινα μέτωπα

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα μαίνονται τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, στην Εύβοια, στη Φωκίδα, στην Ηλεία και τη Μεσσηνία, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, εθελοντές, στρατό και πολίτες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.Η φωτιά στην Αττική αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βαρυμπόμπη και έλαβε μεγάλες διαστάσεις φτάνοντας μέχρις τις Αφίδνες, το Κρυονέρι, τον Άγιο Στέφανο.Και στην Εύβοια είναι δραματική η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα να συνεχίζουν να καίνε για τέταρτη ημέρα, ενώ είναι συνεχείς οι εκκλήσεις για εναέρια μέσα.

Πηγή: sputniknews. gr / photo eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί