• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε λειτουργία το covid19.gov.gr, με όλες τις πληροφορίες και τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Σε λειτουργία το covid19.gov.gr, με όλες τις πληροφορίες και τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Σε πλήρη διαδικτυακή λειτουργία βρίσκεται πλέον η ιστοσελίδα covid19.gov.gr, η οποία θα αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή πύλη της κυβέρνησης με όλες τις χρηστικές πληροφορίες.

Πλήρως ενεργό είναι από την Τρίτη το site covid19.gov.gr, το οποίο αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή πύλη της κυβέρνησης με όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα μέτρα που αφορούν τον κορωνοϊό, αλλά και απαντήσεις για τη πανδημία από τους ειδικούς.

Το covid19.gov.gr ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Το http://covid19.gov.gr αποτελεί πρωτοβουλία της Προεδρίας της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Στην πλατφόρμα αυτή οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες, πολιτικές και δράσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού”, έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στην ιστοσελίδα οι πολίτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για την υγεία, τα προληπτικά μέτρα, την οικονομία-εργασία, τις μεταφορές, την παιδεία, τις δράσεις πολιτισμού, τους μύθους για τον covid-19, ενώ παρέχονται πληροφορίες σε οτιδήποτε αφορά τη διευκόλυνση των πολιτών στις σχέσεις με το Κράτος. Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, άδειες ειδικού σκοπού, τηλεργασία στο δημόσιο τομέα κτλ.


news247.gr / photo: site screenshot