«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο ΣΥΡΙΖΑ» – Επιστολή σε Κασσελάκη, Τσίπρα

Τι αναφέρεται...

Μεγαλώνει το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Κυριακή!

Τελευταίος που εξέφρασε επιθυμία αποχώρησης ήταν ο Γιώργος Σταθάκης!

Όλα δείχνουν πως η διάσπαση θα γίνει γεγονός στην συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου, με την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου να εγκαταλείπει ενδεχομένως το κόμμα, παρότι στην πολιτική τα πάντα ρει!

Το θέμα που δυναμιτίζει το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό των διαγραφών, καθώς από την μία υπάρχουν οι σκληροπυρηνικοί, οι οποίοι ζητάνε από τον Στέφανο Κασσελάκη να το πάει μέχρι τέλους, και από την άλλη αυτοί που του ζητάνε να ρίξει νερό στο κρασί!

Η προαναφερθείσα κατάσταση σκιαγραφείται στην επιστολή-μανιφέστο που έστειλε ο Γιάννης Δραγασάκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, στους υποψήφιους προέδρους Έφη Αχτσιόγλου, Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Εκτός των άλλων αναφέρει πως «το κόμμα κηρύσσεται σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”», αιτούμενος να συσταθεί ολιγομελές, άτυπο κέντρο ευθύνης -αντιπροσωπευτικό της σύνθεσης του κόμματος- που θα εποπτεύει την αυστηρή τήρηση των όποιων μέτρων συμφωνηθούν.

photo eurokinissi


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί