Στο Φαλακρό η φωτιά που εκδηλώθηκε από τις 17 Ιουλίου αναπτύσσεται μέσα σε χαράδρες, σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Σίτνας, ενώ ξεκίνησε από την περιοχή της Χιονότρυπας και κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά νότια προς την πλευρά των Πύργων. Στο σημείο επιχειρούν σήμερα 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
Στο όρος Πάικο Πέλλας, στην περιοχή Κρανιά η φωτιά είναι σε εξέλιξη επίσης από τις 17 Ιουλίου το βράδυ και εκδηλώθηκε μετά από σφοδρή καταιγίδα με πολλαπλούς κεραυνούς που έπληξαν την περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν για τρίτη μέρα 21 πυροσβέστες , πεζοπόρα τμήματα, επτά οχήματα της πυροσβεστικής και από αέρος ένα ελικόπτερο.
Εξάλλου σε πλήρη έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε άλσος έξω από την πόλη της Βέροιας. Στο σημείο παραμένουν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξημερώματα Κυριακής αλλάζει η ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια από τις 3 στις 4
- Κ. Μητσοτάκης: “Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια”
- Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας – Η ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού
- Με τον Ιρανό ΥΠΕΞ μίλησε ο Γεραπετρίτης
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί, vid
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Όλες οι δίκες για τα Τέμπη θα γίνουν-Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί
- Ουκρανοί πολίτες αντιστέκονται στη βίαιη επιστράτευση ανδρών, vid









