Η διεπιστημονική ομάδα του street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης επιβλέπει διαρκώς τους δρόμους της πόλης, καθώς και τα άλση και τα δασύλλια, προσφέροντας γεύματα, ροφήματα και κουβέρτες σε άστεγους και τους ενημερώνει για τις ανοιχτές δομές, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν και να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.
Το Υπνωτήριο και το Κέντρο Ημέρας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών & Λιοσίων), παραμένουν ανοιχτά για να υποδεχθούν όποιον έχει ανάγκη. Παράλληλα, ο Δήμος συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ και άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
Από χθες το βράδυ παραμένει ανοιχτή και η Λέσχη Φιλίας στον ‘Αγιο Ελευθέριο (Αχαρνών 372). Ο χώρος είναι θερμαινόμενος και παρέχονται πρωινό, πλήρες γεύμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ροφήματα.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, υπάρχει η 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του Δήμου, το 1595.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έφηβος ανακάλυψε αρχαίο δόντι του θρυλικού γιγάντιου καρχαρία Μεγαλόδοντα στα ανοικτά της Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Μαρτίνο: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και αφαίρεσαν χαρτονομίσματα
- Στη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας
- Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στη Λαμία: Οδηγός ΙΧ την έριξε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα
- Ιδιοκτήτης καφέ στον Καναδά γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα κολοσσιαίο κέικ καρότου – Δείτε πόσο ζύγιζε (photo)
- Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων – “Κάνουν τη ζωή μας καλύτερη”
- Κωνσταντινούπολη: Ενίσχυση συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στους τελωνειακούς σταθμούς
- Από 7 άτομα… σε 800: Το πάρτι που έκανε γυαλιά-καρφιά πανάκριβη έπαυλη! (BINTEO)
- Dugin: Γιατί προσποιούμαστε; Ο Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει
- Λίβανος: Τρεις Λιβανέζοι δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο το όχημά τους









