Σε διαφορετικά δρομολόγια είχαμε 2 νεκρούς εν πλω

Δύο άνδρες έχασαν εν πλω τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Σύμφωνα με το λιμενικό, πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών, ο οποίος ταξίδευε με το πλοίο Blue Star Mykonos από τον Πειραιά προς την Ικαρία. Συγκεκριμένα, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, […]

Δύο άνδρες έχασαν εν πλω τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Σύμφωνα με το λιμενικό, πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών, ο οποίος ταξίδευε με το πλοίο Blue Star Mykonos από τον Πειραιά προς την Ικαρία.

Συγκεκριμένα, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα και με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της ν. Σύρου, ο 84χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Επίσης, άλλος ένας άνδρας 77 ετών, ο οποίος ταξίδευε από τον Πειραιά με προορισμό την Αμοργό, έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστους λόγους.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου ο 77χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

zougla.gr / photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί