Σχολεία: Με αρνητικό Self test θα μπουν αύριο Πέμπτη (16/9) οι ανεμβολίαστοι μαθητές και τα παιδιά δημοτικού, νηπιαγωγείου

Σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα πρέπει να γίνει το δεύτερο self test στους ανεμβολίαστους μαθητές και στα παιδιά δημοτικών, νηπιαγωγείων προκειμένου να μπουν στα σχολεία την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι:

Για την προσέλευση των μαθητών/-ριών στο σχολείο είναι υποχρεωτική η προσκόμιση : ( α) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή (β) βεβαίωσης νόσησης του τελευταίου εξαμήνου ή (γ) βεβαίωσης αρνητικού self test (24 ωρών πριν την άφιξή τους στο σχολείο).

Για την τρέχουσα εβδομάδα το δεύτερο self-test θα γίνει την Πέμπτη και τα παιδιά οφείλουν να επιδείξουν τη σχολική κάρτα (βεβαίωση) στον καθηγητή της 1ης ώρας.

Το έγγραφο, αν πρόκειται για χειρόγραφο, θα πρέπει να αναφέρει και το ειδικό προσωπικό κωδικοποιημένο αριθμό καταχώρισης του αποτελέσματος στο ηλεκτρονικό σύστημα και θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε κάθε αίτημα επίδειξής του, οι μαθητές να το έχουν πάντα μαζί τους στη τσάντα τους και θα έχει ισχύ έως και τη Δευτέρα 20/09/21.

Από την επόμενη εβδομάδα και μετά οι μαθητές/τριες θα φέρουν μαζί τους και θα επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Όσοι μαθητές νόσησαν ή έχουν εμβολιαστεί δεν υποχρεούνται σε self test οφείλουν όμως να έχουν πάντα μαζί τους το πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

(eleftherostypos. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί