Ειδικότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για να μεταφέρει πέντε ανθρώπους σε ασφαλή σημεία, ενώ πραγματοποιήθηκαν οκτώ αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια.
Ενέργειες του #Πυροσβεστικού #Σώματος κατά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων σε Αγρίνιο και Πρέβεζα από τις βραδινές ώρες χθες Σάββατο 14/12/2024 έως σήμερα Κυριακή 15/12/2024.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 15, 2024
🔗Σχετικό δελτίο τύπου: https://t.co/SBzz5ncBX0 pic.twitter.com/XErW1CKTVE
Παράλληλα, προκλήθηκαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στις επαρχιακές οδούς Αγρίνιο – Προυσός, Αγγελοκάστρο – Κλεισορεύματα και Καλλιθέα – Λαμπίρι.
Επίσης καταγράφηκε μεγάλη συσσώρευση υδάτων στην περιοχή Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, στην Νεάπολη, και στον ‘Αγιο Κωνσταντίνο.
Μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι του Αγρινίου αργά το βράδυ του Σαββάτου λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων (καταιγίδες) στην πόλη του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων ( καταιγίδες) στην πόλη του Αγρινίου περιορίστε τις μετακινήσεις σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσική παρέμβαση υπέρ της Βενεζουέλας, ενώ οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει στρατιωτική δύναμη στην Καραϊβική
- «Κάτι πρέπει να γίνει»! «Κεραυνοί» Τραμπ για την σφαγή χριστιανών
- Σοκ στη Σαλαμίνα: Ληστές χτύπησαν στο κεφάλι 75χρονη γυναίκα και τη σκότωσαν – Τη βρήκε η κόρη της
- Τσιάρας: Παρέδωσε φάκελο με στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη και Πέμπτη 5 – 6 Νοεμβρίου 2025
- Θα γίνουν υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων στις ΗΠΑ; Τι απάντησε ο Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το “μάζεμα” της ελιάς από τα ελαιόδεντρα του Δήμου
- Στοιχεία – σοκ από τη Γαλλία: 107 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον σύντροφό τους το 2024, αύξηση 11%
- Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές των σχολών της ΔΥΠΑ
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος Νάνο









