Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που «χτύπησε» τη δυτική Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Τρίτης.
Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στο 40ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του γηπέδου της Βίτωλης, όταν μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, κόβοντας τα προστατευτικά σύρματα, παρασύροντας τα κιγκλιδώματα και προσγειώθηκε στο δρόμο αφήνοντας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρπενήσι έναν τεράστιο κρατήρα.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν διερχόταν κάποιο αυτοκίνητο και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, ενώ στη συνέχεια κύλησε προς την άκρη του δρόμου όπου και σταμάτησε.
Σύμφωνα με το τοπικό lamiareport, το σημείο σημάνθηκε από το ΑΤ Σπερχειάδας, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου με χαμηλές ταχύτητες. Μηχανήματα της Περιφέρειας ανέλαβαν την αποκατάσταση του κομματιού που καταστράφηκε, ενώ θα ελεγχθεί και πάλι η στατικότητα του χώρου.
Προβλήματα και από τους κεραυνούς
Η δυνατή βροχή που έπληξε την περιοχή συνοδευόταν από αστραπές και κεραυνούς.
Ένας από αυτούς, που έπεσε νότια της Μακρακώμης στις 02:15 τα ξημερώματα, είχε ως συνέπεια να αφήσει χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της περιοχής.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα

















