Οι πολίτες αφήνουν τις πόλεις κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς σαν να μην υπάρχει αύριο!
Από τις εθνικές οδούς και από τα λιμάνια από παντού φεύγουν σε νησιά και χωριά σε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών.
Οι διεθνείς εξελίξεις αφήνουν πλέον παγερά αδιάφορη την πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι σκέφτονται μόνο το πασχαλινό τραπέζι και την ανεμελιά!
Ήδη από την Μεγάλη Πέμπτη τουλάχιστον 84.000 οχήματα άφησαν την Αττική και 18.000 την Θεσσαλονίκη. Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή φεύγει το τελευταίο μεγάλο κύμα προς όλες τις κατευθύνσεις!
Τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων φεύγουν επίσης γεμάτα με κόσμο το ίδιο και της Θεσσαλονίκης, με πληρότητα 100% για δρομολόγια σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Mακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλής Φάτσιος, η κίνηση και στους δυο σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, και μάλιστα αυξημένη κατά 20%.
Για την Μεγάλη Παρασκευή είναι προγραμματισμένα 250 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 50 είναι έκτακτα! Για το Μεγάλο Σάββατο θα γίνουν 180 δρομολόγια!
Χαμός και στο Αεροδρόμιο της Αθήνας με υψηλές πληρότητες στις πτήσεις!
Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή το σύνολο των πτήσεων (αφίξεις και αναχωρήσεις) από το «Ελ. Βενιζέλος» είναι 537, από αυτές οι 268 είναι αφίξεις και 269 αναχωρήσεις. Το Μεγάλο Σάββατο, το σύνολο των πτήσεων είναι 467, εκ των οποίων 238 αφίξεις και 229 αναχωρήσεις ενώ την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται 437 συνολικά πτήσεις, 217 αφίξεις και 220 αναχωρήσεις.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι λέει ότι είχε “ενδελεχή” τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ
- Ντόναλντ Τραμπ: «Είχα μια πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν»
- Αλ.Σδούκου: Η αντιπολίτευση εναγωνίως αναζητά κάτι για να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην παριστάνει ο πρόεδρος της Βουλής τον εκτελεστικό βραχίονα του Μαξίμου
- Μέχρι και 8 μποφόρ οι άνεμοι στη Θεσσαλονίκη! Πτώσεις δεκάδων δέντρων και πινακίδων
- Το σημαντικό γεωπολιτικό ατού της Ρωσίας! Δεν μπορεί να το έχει κανείς!
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην νότια Ισπανία, vid
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη νεκρές μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο – Ερευνάται δηλητηρίαση
- Κ. Πιερρακάκης: Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια του εφησυχασμού ή της απαισιοδοξίας
- Νέα Αριστερά: Το Μαξίμου «ρίχνει μαύρο» στην Βουλή









