«Εμπόλεμη ζώνη» η Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο ασθενείς του νοσοκομείου για να φύγουν από την φωτιά, vid

Σοκαριστικές εικόνες... Οι φλόγες έζωσαν το νοσοκομείο...

Τρίτη νύχτα αγωνίας πέρασαν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη σε διαφορετικά μέτωπα και έχει περάσει στο προστατευόμενο δάσος της Δαδιάς.

Οι φλόγες έφτασαν λίγο πριν από τις πέντε το πρωί της Τρίτης στον περίβολο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να τις περιορίσουν.

Οι εικόνες παραπέμπουν σε εμπόλεμες περιοχές και αφορούν το εσωτερικό του ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής», το οποίο έχει επιταχθεί και εκεί μεταφέρονται 90 ασθενείς από το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, στο εξωτερικό χώρο έχουν στηθεί τέντες για τα σοβαρά περιστατικά ενώ τα καταστρώματα του πλοίου έχουν μετατραπεί σε θαλάμους. Υπεράνθρωπη προσπάθεια από γιατρούς, νοσηλευτές και δεκάδες διασώστες που μεταφέρουν συνέχεια ασθενείς.

Το πλοίο θα φιλοξενήσει 90 ασθενείς, τους οποίους μεταφέρουν εκεί τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στο πλοίο θα υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ τη σίτιση των ασθενών θα αναλάβει εταιρία κέτερινκ.

Στον εξωτερικό χώρο έχουν στηθεί τέντες για τα σοβαρά περιστατικά ενώ τα καταστρώματα του πλοίου έχουν μετατραπεί σε θαλάμους. Η προσπάθεια από γιατρούς, νοσηλευτές και δεκάδες διασώστες που μεταφέρουν συνέχεια ασθενείς είναι υπεράνθρωπη.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί