Σαμπανιέρες στο πεζοδρόμιο: Ανοικτά μπαρ με ποτά take away στη Θεσσαλονίκη – Επέμβαση αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν, χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες μπαρ που άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, συνοικιακά μπαρ προσέφεραν ποτά σε πακέτο, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού κοντά στα σημεία πώλησης. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, σε αρκετές περιπτώσεις δεν […]

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν, χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες μπαρ που άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, συνοικιακά μπαρ προσέφεραν ποτά σε πακέτο, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού κοντά στα σημεία πώλησης. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρούνταν οι αποστάσεις ασφαλείας και τα λοιπά μέτρα αυτοπροστασίας.

Όπως έγινε γνωστό, περίοικοι κατήγγειλαν στην Άμεση Δράση τα περιστατικά και η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συστάσεις προς τους πολίτες, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού, χωρίς να επιβάλει πρόστιμα.

Μέχρι τα ξημερώματα, δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν περιπολίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτρέψουν φαινόμενα συνωστισμού.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί