Σάλος με το γλέντι Ρομά στην Κομοτηνή εν μέσω καραντίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα 'σπασαν» Ρομά στην Κομοτηνή παρά τις απαγορεύσεις.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες με τον συνωστισμό Ρομά σε γλέντι στην Κομοτηνή, γεγονός που εξόργισε κατοίκους και τοπικούς φορείς.

Το εν λόγω γλέντι έλαβε χώρα στις 6 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία είχαν ήδη τεθεί σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κατά των συναθροίσεων και της άσκοπης μετακίνησης.

Δίχως να τηρείται το οποιοδήποτε μέτρο προστασίας, δεκάδες Ρομά όλων των ηλικιών γλέντησαν σε κλειστό χώρο.

Φανερά ενοχλημένος για το γεγονός, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης δήλωσε τα εξής:

«Στείλαμε την Αστυνομία και με προσωπικά τηλέφωνα, που είχαμε κάποιους γνωστούς εκεί, προσπαθήσαμε να το διαλύσουμε. Μέσα σε ένα τέταρτο πήγε η Αστυνομία και δεν βρήκε κανέναν. Για να μην κατηγορήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, το βλέπουμε καθημερινά και στις μεγάλες πόλεις. Το είδαμε και στις τράπεζες»

Το μόνο θετικό είναι πως το γλέντι κράτησε περίπου 35 λεπτά.

Οι εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό συνεργείο του Star είναι αντιπροσωπευτικές:

Ζήτησαν συγνώμη

Συγγνώμη από τους συμπολίτες του αλλά και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, ζήτησε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Γιάννης Δημόπουλος από το Αλάν Κογιού, πατέρας του ανδρός που αρραβωνιαζόταν.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 λεπτά. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ‘’μπαμπά θα κλέψω την αρραβωνιαστικά μου’’ και έτσι κάναμε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ζήτησα συγγνώμη από τον Δήμαρχο και τους συμπολίτες και ξαναζητάω συγγνώμη.

Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση που γιγαντώθηκε από τα κανάλια. Σε 30 λεπτά τελείωσε όλο το πανηγύρι, 15 λεπτά που ζητήσαμε την κοπέλα και άλλα 20 λεπτά που κράτησε το γλέντι. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος όμως δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τη χαρά μας, τι να κάνουμε;»


(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί