Η ίδια σχολιάζει τις γυναίκες που δημοσιεύουν φωτογραφίες με αξύριστα σημεία του σώματός τους, αλλά και και πολλούς άνδρες που τείνουν το τελευταίο διάστημα προς το πιο…θηλυκό!
Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:
«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα νιώθω άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες».
Και συνέχισε:
«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο.
Βλέπουμε από την άλλη, συνεχώς τους άνδρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού. Και όταν λέμε παντού, παντού. Βάφονται. Φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα και γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες».
Και συνεχίζει: «Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες».
Ε, λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, διότι σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μία γυναίκα δεν περιποιούνταν τον εαυτό της».
Πολλοί ήταν ωστόσο εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της θεωρώντας πως εκφράζει το λογικό και φυσιο-λογικό:
Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. pic.twitter.com/OQP42Itd4x
— Latinopoulou (@latinopoulou) May 31, 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου τιμά τα 100 χρόνια του ΑΠΘ με Μότσαρτ
- Παρέμβαση Τσίπρα για τον οσκαρικό σκηνοθέτη από την Παλαιστίνη που αγνοείται
- «Αλεξάνδρα»: Το πρώτο πιλοτικό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης Γυναικολογικού Καρκίνου στην Ευρώπη
- Ν. Κακλαμάνης: Η Άννα Συνοδινού είναι η «Καρυάτιδα» των καιρών μας
- Μητσοτάκης-Κόστα: Τι ειπώθηκε για το «μεταναστευτικό»
- Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης φωτογραφίζονται περήφανοι με το μετάλλιο
- ΔΥΠA: Ξεκινάει σήμερα το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στη βιομηχανία στον Έβρο
- Μητσοτάκης για μηχανισμό SAFE: Δεν μπορεί να μετέχουν χώρες που απειλούν με πόλεμο χώρες της ΕΕ
- Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης 2025: Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου το νησί ζει στον ρυθμό του θεάτρου
- Τουρκία: Έκανε παρανάλωμα του πυρός προϊόντα σε σούπερ μάρκετ, video
Κύρια Θέματα

















