«Ρουφιάνοι, μαυροκουκουλάκηδες» – Οργή κατοίκων στο Κουκάκι για όσους φωτογράφησαν τον ιερέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή στο Κουκάκι, μετά την απόφαση να διωχθεί ο ιερέας, επειδή κοινώνησε πιστούς που του το ζήτησαν.

Η οργή κατοίκων, όπως θα δείτε στο βίντεο του zougla.gr, φέρεται να στρέφεται και κατά όσων φέρονται να φωτογράφησαν τον ιερέα, την στιγμή που κοινωνούσε τους πολίτες. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες, στις οποίες κάτοικοι στο Κουκάκι απευθύνονται σε συμπολίτες τους, χαρακτηρίζοντάς τους ρουφιάνους!

Δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση, η οποία ενδεχομένως να έδρασε με απότομο τρόπο απέναντι στο περιστατικό.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε για το περιστατικό στο Κουκάκι αλλά και στην Κέρκυρα που συνέβη το ίδιο, την επέμβαση του εισαγγελέα, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.

Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και στις δύο περιπτώσεις με τους αστυνομικούς να αναζητούν το απόγευμα τον ιερέα στο Κουκάκι.

«Αυτά που συνέβησαν σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθούν οι αστυνομικές περιπολίες έξω από τις εκκλησίες καθώς υπάρχει φόβος συγκέντρωσης πιστών.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις μοιάζουν, αν μη τι άλλο, ολίγον τι τρομακτικές.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί