Ρωσικά ΜΜΕ: «Ρωσοφοβία VS ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Το “Ζ” στην πολιτική ζωή της Ευρώπης» – ΦΩΤΟ

Στη Ρωσία γνωρίζουν πως η δυσαρέσκεια των Ευρωπαίων πολιτών για τα αντιρωσικά μέτρα και την ραγδαία φτωχοποίηση ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ!

Ιδού τι μεταδίδει το ρωσικό Readovka, δημοσιεύοντας μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία του πολιτικού κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το ρωσικό σύμβολο “Ζ” να πρωταγωνιστεί:

“Η Ρωσία έχει δίκιο, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν δημιουργήσει κόλαση στην Ουκρανία” – σύμβολα της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης άρχισαν να εμφανίζονται στην προεκλογική εκστρατεία στην Ευρώπη.

Πρόκειται για την αφίσα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, πρώην υπουργού Ενέργειας της Ελλάδας, ο οποίος διεκδικεί το αξίωμα για να προωθήσει το νέο του κόμμα.

Τα σύμβολα «Ζ» δείχνουν ότι οι ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν αρχίσει να παίζουν με τη δυσαρέσκεια των πολιτών, η οποία εντείνεται λόγω των υψηλών τιμών και των προβλημάτων με τα logistics. Οι πολιτικοί επικοινωνιολόγοι είναι πιο πονηροί στη συλλογή των ψήφων του αυξανόμενου κινήματος διαμαρτυρίας.

Το κόμμα του Παναγιώτη, το Δημοκρατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα, υποστηρίζει τις ενέργειες της Ρωσίας καθώς «οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σπρώχνουν τον πλανήτη στο χείλος του γκρεμού, καταστρέφουν την Ευρώπη και καταστρέφουν και ακρωτηριάζουν την Ελλάδα», εξήγησε ο αρχηγός του κινήματος.

Ρωσοφοβία VS πείνα στην Ελλάδα“.

(intime-scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί