• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ρόδος: Ολοκληρώνεται το «πείραμα» με τους 189 τουρίστες – Το πανό λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής (ΦΩΤΟ)

Ρόδος: Ολοκληρώνεται το «πείραμα» με τους 189 τουρίστες – Το πανό λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής (ΦΩΤΟ)

Rodos welcome
Για το ταξίδι της επιστροφής στη χώρας τους ετοιμάζονται οι 189 Ολλανδοί τουρίστες.

Oλοκληρώθηκαν οι διακοπές που έκαναν για περίπου μία εβδομάδα στη Ρόδο οι Ολλανδοί, υπό καθεστώς πανδημίας, στο πλαίσιο του γνωστού πλέον σε όλη την Ευρώπη πιλοτικού προγράμματος….

Το μεσημέρι αναχωρούν για την πατρίδα τους, απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για τη φιλοξενία τους. Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο τουριστικός πράκτορας Σάββας Καμπούρης ως υπεύθυνος του πρακτορείου Travel exchange που έφερε τους Ολλανδούς στη Ρόδο, όλοι τους έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Μάλιστα πήγαν όλα καλά και δεν είχαμε κανένα παράπονο, ούτε από τους διοργανωτές ούτε και από τους τουρίστες. Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε περιμένει και εκείνος με αγωνία την αποτύπωση των εντυπώσεων και τα αποτελέσματα του προγράμματος που θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Αναφορικά με τη φιλοξενία των τουριστών από την Ολλανδία στη Ρόδο, και με αφορμή την ανάρτηση ενός πανό σε δωμάτιο του ξενοδοχείου “Mitsis Grand Beach Hotel” όπου και έμειναν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα το μέλος της διοίκησης της ΠΟΞ και της ΕΞΡ Γιάννης Χατζής σε σχόλιό του αναφέρει τα εξής:

«Μια εικόνα απέραντης συγκίνησης. Η Ρόδος φιλοξενεί σε πιλοτικό πρόγραμμα 189 Ολλανδούς οι οποίοι μένουν σε καραντίνα καθ’όλη την διάρκεια των διακοπών τους. Σχεδόν 30,000 άτομα έκαναν αίτηση για να πληρώσουν 399 ευρώ και να συμμετάσχουν. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. Η εικόνα αυτή γεμίζει ελπίδα και υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες, όλους τους ξενοδόχους….

newsit

newsit/ photo newsit