Αρχικά απασχόλησε στις 8 Αυγούστου με την ματαίωση της συναυλίας γνωστού τραγουδιστή, καθώς δεν είχαν τηρηθεί τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Τότε είχε συλληφθεί ο ιδιοκτήτης, καθώς από αυτοψία λιμενικών και αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι δεν είχε λάβει άδεια για τη δημιουργία πλωτής εξέδρας.
Ακολούθησαν καταγγελίες του επιχειρηματία και τοπικών παραγόντων του νησιού σε βάρος του αστυνομικού διευθυντή και φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Την περασμένη Κυριακή σε άλλον έλεγχο στο ίδιο κατάστημα, συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν υπεράριθμοι θαμώνες με αποτέλεσμα τη βεβαίωση προστίμου 3.000 ευρώ και σφράγισμα της επιχείρησης για 15 ημέρες.
Δεν πέρασαν όμως ούτε 24 ώρες, και το beach bar άνοιξε και πάλι, με αποτέλεσμα την εκ νέου σύλληψη του υπεύθυνου και το σφράγισμα του μαγαζιού.
Με πληροφορίες από eleftherostypos/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σημαντική ανακάλυψη στην Κίνα: Βρέθηκε το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εύρημα χρυσού της Ασίας
- Τουρκία: «Χάθηκε η επικοινωνία» με το τζετ που επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ της Λιβύης
- Η Κλαυδία μάγεψε το Περιστέρι με “Αστερομάτα” και “Άνεμο” – Η συνάντηση με τον δήμαρχο, vid
- Να γιατί οι διεθνιστές «κρατιούνται» ακόμα και δεν καταρρέουν εντελώς πολιτικά
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα
- Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια φορολοταρία της ΑΑΔΕ – Πώς θα δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς









