Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά και την απολογία της στον ανακριτή Ρεθύμνου αποφασίστηκε να της επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, καθώς και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Το πρωί της Δευτέρας, η 47χρονη από την Λευκορωσία είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση.
Σημειώνεται ότι οι Έλληνες γονείς του παιδιού ξεκαθάρισαν εξ αρχής στις Αρχές ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη της κατηγορούμενης.
Τι συνέβη στο ξενοδοχείο του Ρεθύμνου
Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι 7 ετών ελληνικής καταγωγής και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της, σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου το έκλεισε, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα.
Ωστόσο, έπειτα από περίπου μία ώρα ομηρίας, ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης, όταν εκείνη έφυγε για να επιστρέψει στο πόστο της, και να καλέσει σε βοήθεια.
enikos/ cretapost/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΟΤ: Οι Κύπριοι επιλέγουν Ελλάδα για διακοπές – Το ταξίδι στο όμορφο νησί της Αίγινας
- Ηράκλειο: Αναβλήθηκε για τις 2 Μαρτίου 2026 η εκδίκαση της πρώτης υπόθεσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Σε εφαρμογή η νέα διαδικασία για την επιστροφή ενοικίου – Ποιοί θα πάρουν χρήματα
- Πολεμικά λόγια από την Βρετανίδα ΥΠΕΞ – Αν δεν μπει «φρένο» θα φέρουν καταστροφή στην Ευρώπη
- ΟΗΕ: Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη για Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη
- Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο συγχαίρει την Kimberly Guilfoyle
- Προκήρυξη πλήρωσης 315 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στο Πολεμικό Ναυτικό
- Πρόεδρος ΤΕΕ: Αναγκαίος ένας σύγχρονος οικοδομικός κανονισμός μέχρι 10 σελίδες έως τα μέσα του 2026
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση επιμένει στην υπερφορολόγηση μέσω άδικων έμμεσων φόρων
- Στρατηγικά πυρηνικά όπλα: Τι ειπώθηκε για την Ρωσία
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ
