Ζούσε με ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Ο τζιχαντιστής που συνελήφθη ως πρόσφυγας – Τα ΣΧΕΔΙΑ του, σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Περιμένουν εντολές;;; Σε άμεσο κίνδυνο η Ελλάδα…

Ο τζιχαντιστής που συνελήφθη ως πρόσφυγας στην Ελλάδα, ζούσε κανονικότατα για σχεδόν τρία χρόνια στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε του παιδιά με επιδόματα. Η πορεία του μέχρι τώρα σχετίζεται με ενεργό συμμετοχή στα αιματηρά ξεκαθαρίσματα του ISIS. Οι Αρχές αναφέρουν πως δεν φέρεται να σχεδίαζε κάτι εδώ ή να είχε μπλέξει με δίκτυο φανατικών ισλαμιστών στην Ελλάδα. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Ο 27χρονος Μαζαν συνελήφθη χθες στην Αθήνα μετά από άγριο επεισόδιο με μαχαιρωματα μεταξύ 40 αλλοδαπών στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο συλληφθείς, το 2013 σε ενέργειες του ISIS – Είναι αυτός με το κασκόλ δεμένο στο κεφάλι του:

Σε άλλο βίντεο που ανέβηκε το 2017 στο youtube φαίνεται να συμμετέχει σε εκτέλεση στην πετρελαιοπηγή Αλ Ομάρ της Συρίας.

Ως οξύθυμος χαρακτήρας που είναι, όπως οι περισσότεροι τζιχαντιστές, ενεπλάκη σε ένα άγριο επεισόδιο στην δομή φιλοξενίας αλλοδαπών του Ελαιώνα με άλλα 40 άτομα. Βγήκαν μαχαίρια και ο τζιχαντιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως διατείνεται, ήρθε τον Μάρτιο του 2018 στην Αθήνα μέσω Λέσβου και εγκαταστάθηκε με την σύζυγο και τα πέντε του παιδιά στον Ελαιώνα. Φυσικά είχει κάνει, προφανώς με την βοήθεια ΜΚΟ, αίτηση ασύλου η οποία εκκρεμούσε ενω η πολυμελής οικογένεια ζούσε με επιδόματα. Παραδέχτηκε πως συμμετείχε (λέει πως απλά παρακολουθούσε) στο σκηνικό της μαζικής εκτέλεσης που στήθηκε στην πετρελαιοπηγή Αλ Ομάρ της Συρίας, όπου εκτελέστηκαν 4 άτομα με τη χρήση όπλων M16.

Ο τζιχαντιστής θα απολογηθεί την Δευτέρα στις 12:30 το μεσημέρι. Πόσοι ακόμα σαν και αυτόν ζουν ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες και περιμένουν μια εντολή, προκειμένου να προκαλέσουν χάος. Μια εντολή ακόμα και από την Άγκυρα…

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί