• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ζαχαριάδης ΣΥΡΙΖΑ: «Οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι λαθραίοι»

Ζαχαριάδης ΣΥΡΙΖΑ: «Οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι λαθραίοι»

«Για εμάς οι άνθρωποι οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας δεν είναι λαθραίοι, λαθραία είναι τα κυκλώματα και τα συμφέροντα που αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές τις εκμεταλλεύονται»,

δήλωσε ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την αύξηση των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών και την πολιτική της κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα.

«Λαθραία είναι τα συμφέροντα, τα οποία χρησιμοποιούν ανθρώπους για να διαπραγματευτεί η Τουρκία με την Ευρώπη για να πάρει λιγότερα ή περισσότερα για το α’ ή β’ θέμα και χρησιμοποιεί αυτούς τους ανθρώπους και άθλια είναι τα πολιτικά συμφέροντα, που ενώ έχουν συμφωνήσει από τον Νοέμβρη του 2016 ότι η Ευρώπη πρέπει να έχει μια ισότιμη κατανομή των βαρών, δεν εφαρμόζει αυτήν τη συμφωνία και έρχεται τώρα ο κατά τα άλλα συμπαθής και μετριοπαθής κ. Κουμουτσάκος να μας μιλήσει για μεγάλη αύξηση των ροών και για γεωπολιτικές ανακατατάξεις», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.

ΦΩΤΟ eurokinissi