• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεπερνούν τους Έλληνες οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες – Καμπανάκι «κινδύνου» στα νησιά μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεπερνούν τους Έλληνες οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες – Καμπανάκι «κινδύνου» στα νησιά μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών...

Την «τραγική», όπως την χαρακτήρισε, κατάσταση που επικρατεί στη Σάμο με τις αφίξεις των παράνομων μεταναστών περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Βαθύ «η αναλογία πληθυσμού έχει ξεπεράσει το 1 προς 1. Οι κάτοικοι είναι 6.000 τώρα τον χειμώνα και οι μετανάστες είναι περισσότεροι από 7.000».

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση και στην Σύμη.

«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», δηλώνει ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, λέγοντας ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας θα πρέπει να δώσει λύση. Σύμφωνα με τον κ. Παπακαλοδούκα, στο νησί βρίσκονται πάνω από 300 «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν, που έχουν έρθει στην διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Σήμερα πάντως με τον δήμαρχο Σύμης επικοινώνησε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος που, σύμφωνα με τον κ. Παπακαλοδούκα, υποσχέθηκε ότι θα δοθούν άμεσες λύσεις για να αποσυμφορήσεις το νησί μέσα στις επόμενες μέρες και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Η κυβέρνηση οφείλει να επισπεύσει την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της χώρας καθώς και τα προγράμματα επαναπατρισμού, καθότι η «λύση» που προτείνουν ανέκαθεν οι παγκοσμιοποιητές είναι η  εξάπλωση των μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών σε όλη την επικράτεια.

ΦΩΤΟ eurokinissi