Ξαφνική αλλαγή από την Ελλάδα: Τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά για όλους! (Βίντεο)

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Δεν καλούμε κανένα οικονομικό μετανάστη»

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στον τηλεοπτικό σταθμό open.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μεταναστευτικό θέλει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: «Δεν καλούμε κανένα οικονομικό μετανάστη να έλθει στη χώρα».

Σχόλιο: Η Ελλάδα πλέον δεν έχει ανοιχτά σύνορα όπως παλιότερα. Πλέον δεν καλούμε τους μετανάστες αλλά τους επενδυτές, πράγμα απόλυτα λογικό.

Ο Στ.Πέτσας παρακάτω ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μειώσει το αφορολόγητο αλλά και τις συντάξεις, όπως πρότεινε ο κ.Τόμσεν: «Δεν θα μειωθούν το αφορολόγητο, ούτε οι συντάξεις»

Σχόλιο: Βλέπουμε μια Ελλάδα που έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ισχυρή πολιτική. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι βλέπουν όφελος οι πολίτες, αφού η κυβέρνηση μπορεί να πει όχι στον κ.Τόμσεν για την μείωση του αφορολόγητου αλλά και τω συντάξεων. Παλιότερα δεν μπορούσε. Τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει βέβαια μετά από την λήξη του προγράμματος στήριξης (Μνημόνιο).


Συμπέρασμα: Η Ελλάδα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στην διαχείριση του μεταναστευτικού. Οι ροές δεν μειώθηκαν αλλά υπάρχει η πολιτική βούληση να μην δημιουργηθεί μια ακόμα χειρότερη κατάσταση. Ανοιχτά σύνορα τέλος, οπότε οι διακινητές θα το σκεφτούν δύο φορές για να μεταφέρουν ανθρώπους. Παράλληλα βλέπουμε ότι δεν θα πληγούν οι πολίτες, από νέες μειώσεις και αυτό είναι σημαντικό για να υπάρχει κοινωνική ευημερία.

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...