• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι συνέλαβαν τους Πακιστανούς στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι συνέλαβαν τους Πακιστανούς στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ληστεύοντας αρκετές φορές εξοπλισμό με σκοπό την πώλησή του.

Η συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας, όπως ανέφερε το MEGA.


«Περάσαμε ταλαιπωρία. Τι να σας πω τώρα; Να κόβετε το ρεύμα, να χαλάνε οι καταψύκτες. Οι κόρες μου κρατάνε λεπτομερή λογαριασμό και ημερομηνίες που κοβόταν και ώρες που κοβόταν. Δηλαδή το κόβανε γύρω στα ξημερώματα και το ρεύμα ερχόταν το απόγευμα» δήλωσε η σύζυγος του Βασίλη Ξανθόπουλου στο MEGA.

Οι δράστες, οι περισσότεροι νεαροί Πακιστανοί, δρούσαν κυρίως στην Παιανία και στο Μαρκόπουλο και η δράση τους είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Έμεναν σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έκλεβαν μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ και καλώδια, προκαλώντας φθορές σε σπίτια και εταιρίες.

Οι νεαροί έκλεβαν μετασχηματιστές και πωλούσαν τα καλώδια και το χαλκό σε εταιρίες σκραπ. Ο ένας απ’ αυτούς είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου, έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία και μάλιστα είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι και να δαγκώσει έναν άλλο. Οι συνεργοί του είχαν διαφύγει αλλά συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες.

ΕΘΝΟΣ