• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα μεταφέρουν ορδές αλλοδαπών στον Έβρο – Δίνονται οδηγίες ακόμη και μέσω χαρτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα μεταφέρουν ορδές αλλοδαπών στον Έβρο – Δίνονται οδηγίες ακόμη και μέσω χαρτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά δεκάδες τουρκικά λεωφορεία και στρατιωτικά οχήματα συρρέουν προς τα σύνορα.

Απίστευτες είναι οι εικόνες που μας έρχονται από τις Καστανιές του Έβρου, με τις ορδές «μεταναστών» να αυξάνονται συνεχώς στην ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση λεωφορείων και στρατιωτικών οχημάτων των Τούρκων στην περιοχή.

Πρόκειται για τις…δωρεάν μεταφορές που παρέχουν οι Τούρκοι σε πάσης εθνικότητας αλλοδαπούς με σκοπό να μπουν σε ελληνικό έδαφος.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλειος Μαυρίδης, επιβεβαίωσε με επίσημη καταγγελία του την μεταφορά αλλοδαπών με τουρκικά στρατιωτικά οχήματα.

Ο ίδιος σημείωσε πως ο αριθμός των αλλοδαπών που μεταφέρουν οι ίδιοι οι Τούρκοι στον Έβρο αυξάνεται εκθετικά ώρα με την ώρα.

Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο ένα από τα πολλά που θα μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει ως «όπλο» για τις αθλιότητες της Άγκυρας.

Έτσι λοιπόν μετά τα…ταξί, βλέπουμε πως ο ίδιος ο τουρκικός στρατός συνδράμει προκειμένου οι αλλοδαποί που βαπτίζονται «πρόσφυγες» να μεταφερθούν με τον πιο σίγουρο τρόπο στα ελληνοτουρκικά σύνορα:

Βίντεο-ντοκουμέντα σαν και τα παραπάνω ξεμπροστιάζουν στα μάτια και των πλέον δύσπιστων το δόλιο τουρκικό σχέδιο.

Ενδεικτικός είναι και ο χάρτης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα twitter του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού TRT της Τουρκίας.

Στην αραβική του έκδοση, για ευνόητους προφανώς λόγους, ο λογαριασμός δημοσίευσε έναν καταστατικό χάρτη σύμφωνα με τον οποίο εκατομμύρια αλλοδαπών θα μπορούν μέσω του Έβρου και 4 ελληνικών νησιών του Αιγαίου να βρεθούν στην Ευρώπη!

(twitter)

(φωτο:screenshot)