• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τουρκία και ΜΚΟ οργανώνουν «εισβολή» και στην Κύπρο – «Πνίγουν» τον Ελληνισμό στο Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία και ΜΚΟ οργανώνουν «εισβολή» και στην Κύπρο – «Πνίγουν» τον Ελληνισμό στο Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την Ελλάδα πήρε σειρά η Μεγαλόνησος…

Μετά την Ελλάδα, ξεκίνησαν επεισόδια έξω από Κέντρα Υποδοχής παράνομων μεταναστών και στην Κύπρο με τις Αρχές να καταγγέλλουν τις ΜΚΟ.

«Τα επεισόδιά έγιναν από τα ίδια άτομα που βρέθηκαν και στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας όταν έκλεισε για λόγους υγείας, ωστόσο οι ίδιοι άνθρωποι δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν ο Ακιντζί και η τ/κ πλευρά εξήγγειλε το ολοκληρωτικό κλείσιμο των οδοφραγμάτων», ανέφερε σε συνέντευξη του στο ΡΙΚ ο Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νίκος Νουρής.

«Η Κύπρος», τόνισε, «είναι υποχρεωμένη να παρέχει άσυλο σε πρόσφυγες και απροστάτευτα παιδιά, όμως δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να υποδεχθούμε άλλους οικονομικούς μετανάστες».

«Οι αιτητές ασύλου ανέρχονται στο 3,8% του πληθυσμού της Κύπρου και το 80% έρχονται μέσω Τουρκίας, με τους μετακινητές να εκμεταλλεύονται τους μετανάστες», υπογράμμισε.

Επιπλέον, ο κύπριος υπουργός σημείωσε πως ΜΚΟ και δικηγόροι «θησαυρίζουν» από παράνομους μετανάστες που τους υποκινούν ώστε να πετύχουν νομιμοποίηση ή τουλάχιστον παράταση παραμονής στην Κύπρο.

 «Έφτασαν στα αυτιά μας πληροφορίες και κατονομάστηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα», σημείωσε.

 «Οι αρχές θα τα διερευνήσουν για να περιορίσουμε το φαινόμενο εκμετάλλευσης αυτών των ατόμων», κατέληξε

 Μάλιστα, ο Υπουργός έδωσε οδηγίες και ετοιμάζεται η υποδομή ώστε να γίνονται μαζικές αποστολές SMS σε ξένα κινητά κοντά στην περιοχή της Κύπρου, τα οποία και θα αποτρέπουν παράνομους μετανάστες, αποκαλύπτοντάς τους τις πλεκτάνες των διακινητών.

Με πληροφορίες από Sigmalive