• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το μήνυμα της Ελλάδας στους παράνομους μετανάστες που καίνε και απειλούν

Το μήνυμα της Ελλάδας στους παράνομους μετανάστες που καίνε και απειλούν

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

«Κάποιοι δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί»!!!

Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την δεύτερη φωτιά στην Μόρια χθες το βράδυ, η οποία κατέκαψε τον καταυλισμό και άφησε χιλιάδες μουσουλμάνους χωρίς στέγη και άρα έτοιμους για ένταση επεισόδια, τα αοποία έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε μήνυμα σε όσους έβαλαν την φωτιά στη Μόρια να ξεχάσουν ό,τι είχαν στο μυαλό τους όταν την έβαζαν, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέροντας ότι δεν θα φύγουν εξαιτίας της φωτιάς, προκειμένου να περάσουν στην ελληνική ενδοχώρα, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια θα απελαθούν.

Μάλιστα, έκανε λόγο για εκείνους που «δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί αντίθετα εκμεταλλεύονται κάθε αφορμή για να πυρπολήσουν κάθε λύση».

«Είναι, ήδη, προφανές πως τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μόρια, εγείρουν σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφάλειας, ανθρωπισμού και προστασίας της δημόσιας υγείας. Και για αυτούς τους λόγους, η κατάσταση στην Μόρια που έχει διαμορφωθεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης, δεν μπορεί να συνεχιστεί», διεμήνυσε ο κ. Πέτσας κάνοντας λόγο για συντονισμένη κινητοποίηση της Πολιτείας.