Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, εντόπισαν -μεσημεριανές ώρες χθες – και απελευθέρωσαν τους μετανάστες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνέλαβαν τον 20χρονο, ο οποίος επίσης δε διέθετε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.
Ο δράστης, μαζί με συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, απαιτούσαν εκβιαστικά από τους μη νόμιμους μετανάστες χρηματικά ποσά, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.
Σε βάρος του 20χρονου αλλοδαπού οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου σχημάτισαν δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης κατακράτησης, της εκβίασης και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νετανιάχου: Ένα παλαιστινιακό κράτος θα έθετε σε κίνδυνο την ύπαρξη του Ισραήλ
- Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: Συμβαίνει ανά τον πλανήτη αλλά ελάχιστοι το αντιλαμβάνονται
- Ο Μπερνάρ Αρνό, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας, επιτέθηκε στο φόρο 2% στους δισεκατομμυριούχους
- Ο Καναδάς και η Αυστραλία αναγνώρισαν ένα παλαιστινιακό κράτος
- ΠΑΣΟΚ για αίτημα Π. Ρούτσι: Αναφαίρετο δικαίωμα ενός γονέα στο οποίο οι δικαστικές αρχές οφείλουν να εγκύψουν
- Ισραήλ: Υπουργός προτείνει να προσαρτηθεί η Δυτική Όχθη ως απάντηση στις αναγνωρίσεις παλαιστινιακού κράτους
- Ανακοίνωση της Hellenic Train για την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών στον σταθμό Αφίδναι
- Τι είπε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από το Λονδίνο
- Κιρ Στάρμερ: Η Βρετανία «αναγνωρίζει επισήμως το Κράτος της Παλαιστίνης», vid
- Κώστας Ζαχαριάδης: «Ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων για να ηττηθεί η ΝΔ»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
