• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • Τα…«τσαντίρια» επέστρεψαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν καλά καλά φύγουν! Τριτοκοσμικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα…«τσαντίρια» επέστρεψαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν καλά καλά φύγουν! Τριτοκοσμικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες από πόλη της Μέση Ανατολής είχαν την...μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ΚΑΙ σήμερα Θεσσαλονικείς αλλά και επισκέπτες.

Στην πλατεία Αριστοτέλους παραμένουν παράτυποι μετανάστες, παρά την αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον 80 πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες απομακρύνθηκαν από την πλατεία της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, ενώ μια μικρή ομάδα μοιράστηκε στα αστυνομικά τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το thestival, ορισμένοι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν και μετακινήθηκαν… λίγα μέτρα πιο πάνω επί της οδού Αριστοτέλους.

Στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η επιχείρηση απομάκρυνσης κατέφθαναν στο σημείο νέοι πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες.

Οι αστυνομικοί που περιφρουρούσαν τον χώρο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα έλαβαν εντολή να τους ζητούν να αποχωρήσουν.

Οι νεοαφιχθέντες αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στο σημείο που βρίσκονταν οι υπόλοιποι αλλοδαποί, δηλαδή σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Από ότι φαίνεται , ελλείψει πραγματικής πρωτοβουλίας από τις αρχές για την απομάκρυνση των μεταναστών, τις παρακάτω εικόνες θα τις βλέπουμε για αρκετό καιρό ακόμη στο κέντρο της συμπρωτεύουσας:

Aυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε από νωρίς σήμερα το πρωί:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu