• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοβαρά επεισόδια με «μετανάστες» στη Μόρια! Ανεξέλεγκτες ορδές αλλοδαπών ξεχύθηκαν στους δρόμους της Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά επεισόδια με «μετανάστες» στη Μόρια! Ανεξέλεγκτες ορδές αλλοδαπών ξεχύθηκαν στους δρόμους της Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες χάους στο νησί!

Η μεγάλη πυρκαγιά, που σύμφωνα με κατοίκους και τοπικές αρχές οφείλεται σε έργο εμπρηστών, προκάλεσε την ανεξέλεγκτη εκκένωση του ΚΥΤ Μόριας στη Λέσβο.

Ορδές από εξαγριωμένους αλλοδαπούς (υπολογίζεται πως πρόκειται για χιλιάδες άτομα κάθε εθνικότητας) υπό την απειλή της φωτιάς εκκένωσαν άρον άρον τον φλεγόμενο καταυλισμό.

Αρκετές μαρτυρίες κατοίκων θέλουν τους αλλοδαπούς να έχουν ξεχυθεί προς κάθε πιθανή κατεύθυνση μακριά από το ΚΥΤ και το πύρινο μέτωπο.

Μεγάλος αριθμός αλλοδαπών έχει διαφύγει προς τα γύρω βουνά, κάτι που καθιστά αδύνατο τον εντοπισμό τους πριν το ξημέρωμα.

Οι περισσότεροι εξ αυτών εικάζεται πως κατευθύνονται μαζικά στην πόλη της Μυτιλήνης, την ώρα που δύσκολες στιγμές περνούν οι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι με τη σειρά τους νιώθουν γενικευμένη ανασφάλεια!

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής είναι σαστισμένοι στη θέα των ορδών αλλοδαπών που περνάνε από μπροστά τους!

Ακόμη πιο ανησυχητικές είναι οι αναφορές που έρχονται από τοπικά ΜΜΕ για άγρια επεισόδια ανάμεσα σε αλλοδαπούς και τις δυνάμεις της αστυνομίας:

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, βάζουν συνέχεια φωτιές με αναπτήρες και λιθοβολούν τα οχήματα μας», μετέφερε ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής σύμφωνα με το enikos.gr .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , η αστυνομία έχει στήσει μπλόκο στο ύψος του Καρά Τεπε με σκοπό να αποτρέψει τον μεγάλο όγκο των αλλοδαπών να μεταβεί στην Μυτιλήνη.

Η νύχτα σίγουρα θα είναι μεγάλη για το νησί…

(φωτο:screenshot)