Σε Λέρο, Κω και Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Ν. Μηταράκης

Σε Λέρο, Κω και Σάμο θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Αύριο θα τσξιδέψει στη Λέρο, όπου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΚΥΤ και τον διευθυντή της υπηρεσίας Ασύλου. Μετά το πέρας της επίσκεψης, θα συναντηθεί με τοn δήμαρχο Λέρου και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και του πολεμικού ναυτικού. Εν συνεχεία, ο κ. Μηταράκης θα συμμετάσχει σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λέρου. Αμέσως μετά, θα αναχωρήσει για την Κω, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού.

Την Κυριακή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω και θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί από τον διοικητή του ΚΥΤ και τον διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Κω και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού. Τέλος, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας Πυλίου.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τη Σάμο, “τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους κατοίκους ότι θα επιστρέψει στο νησί εντός μιας εβδομάδας”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Εκεί, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου και τους δημάρχους του νησιού. Κατόπιν, θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων. Τέλος, θα συμμετάσχει σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ανατολικής Σάμου.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί