• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε κίνδυνο η Λέσβος! «Απελευθερώσαμε κρατούμενους, έχουν ενσωματωθεί στο πλήθος αλλοδαπών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κίνδυνο η Λέσβος! «Απελευθερώσαμε κρατούμενους, έχουν ενσωματωθεί στο πλήθος αλλοδαπών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες καταγγελίες! Η Λέσβος χάνεται...

Η μεγάλη πυρκαγιά, έργο εμπρηστών όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, εκτός του ότι κατέκαψε ένα μεγάλο μέρος του ΚΥΤ Μόριας, ώθησε πάνω από 12.000 αλλοδαπούς να εγκαταλείψουν άρον άρον την περιοχή.

Όλο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπήρχαν αναφορές για συνεχείς μετακινήσεις αλλοδαπών πληθυσμών κατά ομάδες των μερικών εκατοντάδων, που διασκορπισμένες ξεχύθηκαν στην κυριολεξία προς όλες τις κατευθύνσεις!

Αυτό που όμως σοκάρει περισσότερο, ακόμη και από τις εξεγέρσεις των αλλοδαπών χθες τη νύχτα, ήταν η μαρτυρία ενός αστυνομικού και παράλληλα κατοίκου της Μόριας.

Ο λόγος για τα όσα αποκάλυψε σοκαρισμένος στην κάμερα του Open ο Αργύρης Σύβρης, μιλώντας ακόμα και για απελευθέρωση κρατουμένων με παραβατική συμπεριφορά ή που δεν έχρηζαν άσυλο!

«Το χειρότερο είναι ότι αναγκάστηκαν οι συνάδελφοί μου να αφήσουν ελεύθερους τους κρατούμενους, γύρω στα 200 άτομα. Πρόκειται για ανθρώπους που θα επαναπροωθούνταν στις πατρίδες τους και άτομα με “χαμηλό προφίλ”».

Όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε -παγώνοντας το τηλεοπτικό στούντιο- όλο αυτό το πλήθος των κρατουμένων τώρα έχει ενταχθεί στο πλήθος των…άστεγων αλλοδαπών που ξεχύθηκαν στο νησί.

Πλέον η κατάσταση στη Λέσβο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή ειπώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως εξετάζεται σοβαρά το σενάριο της προβοκάτσιας:

(φωτο:screenshot)