• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • «Περικυκλωμένη» η Θεσσαλονίκη – Ο Μπουτάρης… φοβάται για ισλαμιστές – Ξύλο σε αστυνομικό στην Αθήνα από Πακιστανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Περικυκλωμένη» η Θεσσαλονίκη – Ο Μπουτάρης… φοβάται για ισλαμιστές – Ξύλο σε αστυνομικό στην Αθήνα από Πακιστανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύπνησε κι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης; Τι κρύβεται πίσω από τις ανησυχίες του; Για «άλωση» κάνουν λόγο τα μέσα ενημέρωσης.

Υποψίες πως υπάρχουν στρατευμένοι ισλαμιστές ανάμεσα σε αυτούς που περνούν από τον Έβρο και έρχονται προς τη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, την ώρα που στην Αθήνα Πακιστανοί άφησαν αιμόφυρτο από το ξύλο αστυνομικό.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Φυσικά ο Δήμαρχος δεν μας λέει κάτι καινούριο, καθώς, μεταξύ των άλλων, στο el.gr «φωνάζαμε» για αυτή την κατάσταση.

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο χαρακτήρισε ως μεγάλο πρόβλημα το θέμα του «Μεταναστευτικού».

«Το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν είναι μικρό. Γιατί υπάρχει η λογική πως αν μάθουν πως στη Θεσσαλονίκη περνάνε καλά, θα έχουμε όλο και περισσότερους. (…) Υπάρχουν υποψίες ότι ανάμεσα σε αυτούς έχει πάρα πολλούς οι οποίοι είναι στρατευμένοι ισλαμιστές. Δεν είναι εύκολη ιστορία», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στον άτυπο καταυλισμό στην πλατεία Αριστοτέλους, επιβεβαίωσε και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου την δημιουργία των νέων δομών προσωρινής φιλοξενίας στη Μοναστηρίου και στο Βαγιοχώρι.

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε το αυτονόητο, πως δηλαδή υπάρχουν ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες ισλαμιστές, επειδή μάλλον ήρθε η ώρα να ενταχθούν και να φακελωθούν στην ελλαδική κοινωνία, καθώς το σύστημα πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι ποιος, ώστε να ελέγχεται σε μία νέα πολυπολιτισμική κοινωνία. Ωστόσο, το αν θα τα καταφέρουν, είναι μια άλλη ιστορία, καθώς η εγκληματικότητα δεν αποκλείεται να φύγει εκτός ελέγχου.

Άλλωστε, ρεπορτάζ του star κάνει λόγο για «άλωση» της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι περικυκλωμένη από τρία hotspot μουσουλμάνων «μεταναστών», τα οποία βρίθουν εγκληματιών.

Στην Αθήνα, αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό στη Νίκαια και εκεί είδαν ότι το θύμα ήταν συνάδελφός τους. Οι δράστες μάλιστα έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό, τον οποίο βρήκαν μέσα στα αίματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι γίνεται φασαρία σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Οι δράστες έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησαν να εμποδίσουν και τους άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στη Νίκαια και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα τεσσάρων μεταναστών πακιστανικής καταγωγής.

Κατάφεραν να τους “εξουδετερώσουν” και στη συνέχεια εισήλθαν στο διαμέρισμα. Εκεί βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένο και δεμένο χειροπόδαρα τον συνάδελφό τους.

Οι Πακιστανοί καταγγέλλουν ότι ο ένστολος μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμά τους και τους απείλησαν. Λένε μάλιστα ότι ζητούσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά τις λεπτομέρειες σε σχέση με το περιστατικό, το οποίο διερευνά η αστυνομία, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο:

Οι παράνομοι μετανάστες αρχίζουν και δικτυώνονται και απειλούν με «άλωση», λέξη που χρησιμοποιούν πλέον τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και γενικά όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας!

 

  • 555
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...