• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
  • Οπλισμένοι δουλέμποροι, μπαίνουν κάθε μέρα στην χώρα: Η επικίνδυνη καθημερινότητα μιας γυναίκας, στο Αιγαίο (Βίντεο)

Οπλισμένοι δουλέμποροι, μπαίνουν κάθε μέρα στην χώρα: Η επικίνδυνη καθημερινότητα μιας γυναίκας, στο Αιγαίο (Βίντεο)

Το Αιγαίο είναι επικίνδυνο. Δεν είναι ασφαλές τώρα πια. Οι δουλέμποροι καθημερινά μπαίνουν μέσα στην χώρα μας. Έχουμε 2018, αλλά είναι σαν να ζούμε στον μεσαίωνα.

Κάθε μέρα λοιπόν, το λιμενικό δίνει μάχες σώμα με σώμα, με τους δουλέμπορους, οι οποίοι είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι.

Μια γυναίκα μόλις 29 ετών υπηρετεί στην Σάμο και έχει επιλέξει αυτή την δύσκολη ζωή. Την ζωή του λιμενικού δηλαδή και περιγράφει στην κάμερα, τις εμπειρίες της.

Εκτός από το ότι το συγκεκριμένο θέμα, είναι ενδιαφέρον, έχει και άλλες…προεκτάσεις, καθώς η λιμενικός που θα δείτε παρακάτω, είπε ότι ενώ οι λιμενικοί έχουν όπλα, δεν τα χρησιμοποιούν, παρά μόνο για εκφοβισμό.

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν στο Αιγαίο. Οι δουλέμποροι, οι οποίοι συνήθως είναι Τούρκοι από ότι καταλάβατε, είναι οπλισμένοι και αλωνίζουν.

Φέρνουν παράνομους μετανάστες στην χώρα μας. Αυτοί οι μετανάστες λοιπόν, είναι σίγουρα ταλαιπωρημένοι και ψάχνουν μια καλύτερη ζωή αλλά ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι μέσα σε αυτούς δεν έχουν εισχωρήσει και εγκληματικά στοιχεία;

Σε κάθε περίπτωση, η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτές τις στιγμές, τις ζούνε καθημερινά οι λιμενικοί, οι οποίοι από ότι καταλάβαμε δεν χρησιμοποιούν τα όπλα τους!!!

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και μπορεί να λυθεί μόνο αν υπάρξει πολιτική βούληση. Η όποια κυβέρνηση, θα πρέπει να κάνει ότι μπορεί, ώστε να λυθεί το ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση, η κατάσταση θα ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu