• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Πακιστανοί απαιτούν ανοιχτά σύνορα: «Το πετύχαμε με ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι πρόσφυγες εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πακιστανοί απαιτούν ανοιχτά σύνορα: «Το πετύχαμε με ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι πρόσφυγες εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλεσμα ΣΟΚ μαζί με τον επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Αναρχικές οργανώσεις και αλληλέγγυοι μεταναστών ετοιμάζονται για διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας ένα μεγάλο φιλοπαγκοσμιοποιητικό ραντεβού που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του… Ρατσισμού.

Με συνθήματα όπως “ο Πλανήτης ξεσηκώνεται ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, ανοιχτά σύνορα! Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης” και άλλα φτιάχνουν κλίμα από νωρίς, την ώρα που το Κράτος πασχίζει να βρει λύση στο «μεταναστευτικό».

Τα ραντεβού για τα συλλαλητήρια εκείνη την μέρα έχουν δοθεί ήδη, μεταξύ άλλων:

– Αθήνα, Ομόνοια 3μμ

– Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου 12μεσ

– Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου 12μεσ

– Χανιά, Πλατεία Αγοράς 12μεσ

– Ηράκλειο, Λιοντάρια 12μεσ

– Ξάνθη, Κεντρική Πλατεία 12μεσ

– Βόλος, Πλατεία Ελευθερίας 2μμ

-Γιάννενα, Περιφέρεια 1μμ

Στο πλαίσιο εκείνης της μέρας το ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, μαζί με τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος εκπροσωπεί τους Πακιστανούς «μετανάστες» στην Ελλάδα, καλούν σε διαδήλωση και αγώνα για «ανοιχτά σύνορα, όπως το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν όλους τους πρόσφυγες εδώ», ενώ διαφωνούν με τα κλειστά κέντρα της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο μαζί με ένα παλιότερο, όπου ο πρόεδρος των Πακιστανών είχε συνευρεθεί τον κ. Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εκείνος ήταν ακόμα κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI