Μυστική συμφωνία!!! Μουσουλμανικός «ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ» απειλεί την Ελλάδα, Αφγανός αξιωματούχος παραδέχεται…vid

Οι Ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την Αθήνα... Έχει ξεκινήσει η επέλαση...

Ο πρώην υπουργός πολιτισμού και πρώην πρέσβης στην Ελλάδα, Ομάρ Σουλτάν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα από τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την αποχώρηση ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και την επικράτηση των Ταλιμπάν.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των Ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή την «μισητή» Ελλάδα, οι υποκινητές τέτοιων γεγονότων, να αποτελειώσουν τον δυτικό κόσμο και τους «λευκούς», όπως πλέον υποτιμητικά ονομάζονται, Ευρωπαίους!

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει, εν τίνι μέτρω, και ο κ. Σουλτάν, ο οποίος μιλώντας για μυστική συμφωνία:

«Κανένας δεν περίμενε τις εξελίξεις αυτές. Όλοι πιστεύαμε πως μετά από 20 χρόνια παρουσίας ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, που τα πράγματα γινόντουσαν όλο και καλύτερα στο Αφγανιστάν, έλαβαν την απόφαση να σηκωθούν να φύγουν, χωρίς να δώσουν μια ευκαιρία στους Αφγανούς να προετοιμαστούν. Σαφώς και δεν θέλαμε να μείνουν για πάντα στη χώρα μας οι Αμερικανοί και οι άλλοι ξένοι, αλλά αυτό που έγινε ήταν τρελό και δείχνει τελικά πως σκέπτονται και αποφασίζουν κάποιοι για το μέλλον των λαών», λέει ξεκάθαρα απογοητευμένος σε μέσο ενημέρωσης o κ.Ομάρ, κάνοντας λόγο για «μυστική συνεννόηση» ΗΠΑ και Ταλιμπάν, ερήμην της απερχόμενης αφγανικής κυβέρνησης.

«ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ»

«Πιστεύω πως υπήρξε συμφωνία ΗΠΑ με Ταλιμπάν ερήμην της κυβέρνησης του Αφγανιστάν. Μια συμφωνία που κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες. Διαφορετικά δεν θα γινόταν αυτό. Ν’ αφήσουν τα πάντα και να σηκωθούν να φύγουν οι Αμερικάνοι. Είναι πολλά 20 χρόνια και έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα εκεί για να τα παρατήσουν σε μια βραδιά και να σηκωθούν να φύγουν (σ.σ. Η συμφωνία προφανώς αφορούσε το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών με «βιτρίνα» τον Μπάιντεν και τους Ταλιμπάν, καθώς πλέον η διεθνιστική Αριστερά τα έχει βρει σε όλα με τον ορθόδοξο ισλαμισμό με κοινό σκοπό την ισλαμοποίηση της Δύσης και την νέα πολυπολιτισμική κοινωνία). Παιδεία, ΜΜΕ, ανθρώπινα δικαιώματα. ελευθερία λόγου κ.α. Έγιναν πάρα πολλά και ξαφνικά να φύγουν ; Δεν υπάρχει εξήγηση. Σαφώς και κάποια στιγμή ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θα έφευγαν από το Αφγανιστάν, αλλά όχι έτσι» λέει.

Αναφερόμενος στο γεγονός πως ο άρτια εκπαιδευμένος, από ΗΠΑ και συμμάχους, επίσημος αφγανικός στρατός «κατέρρευσε» χωρίς καμία μάχη με τους Ταλιμπάν, ο πρώην Αφγανός πρέσβης στην Ελλάδα, είναι κατηγορηματικός: «Νομίζω πως του είπαν να μη πολεμήσουν. Αυτό πιστεύω και θέλω να είμαι ειλικρινής. Τους είπαν να μη πολεμήσουν και για αυτό προέλασαν τόσο γρήγορα οι Ταλιμπάν».

Σημειώνει: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμφέροντα έχουν Αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους για το γεγονός πως οι Ταλιμπάν ξαναμπήκαν στην Καμπούλ. Τι κερδίζουν με την νέα κατάσταση; Είναι θέμα χρόνου να δούμε νέες επιθέσεις τύπου 11ης Σεπτεμβρίου 2002 (σ.σ. Ο στόχος είναι η πρόκληση νέων κυμάτων μουσουλμάνων αλλοδαπών προς την Δύση)».

Σε σχέση με τον λαό του Αφγανιστάν δήλωσε: «Πάμε πάλι πίσω και τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα δυστυχώς. Όλες οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων γκρεμίζονται. Είναι μια αυτοκτονία -κυριολεκτικά για τον μέσο Αφγανό. Κάποιοι προσπαθούν να καθησυχάσουν λέγοντας πως οι σημερινοί Ταλιμπάν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς επί Μπίν Λάντεν, Μη τους ακούτε. Δεν είναι διαφορετικοί. Αυτοί επιμένουν. Θα φύγουν οι Αμερικάνοι και οι άλλοι ξένοι και μετά θα ξεδιπλώσουν τη γνωστή φανατική ατζέντα τους. Το «μαύρο» δεν γίνεται «άσπρο» και αυτό ισχύει και με τους Ταλιμπάν. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν αγράμματοι, με τον θρησκευτικό φανατισμό και τη βία στο αίμα τους».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Ήδη συρρέουν πρόσφυγες στα δυτικά σύνορα του Αφγανιστάν, με κατεύθυνση την Ευρώπη»: Ο πρώην Αφγανός αξιωματούχος, προειδοποιεί την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, τόσο για την «εργαλειοποίηση» των ανθρώπων αυτών από τον Ερντογάν όσο και από τις περιπτώσεις να υπάρξουν ανάμεσά τους ισλαμιστές τρομοκράτες που θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα σε ελληνικό έδαφος.

Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Θα υπάρξουν κύματα προσφύγων και θα πρέπει στην Ελλάδα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν είναι μόνο που η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί και θα κερδίσει από τη νέα κατάσταση στο Αφγανιστάν, αλλά θα χρησιμοποιήσει τις προσφυγικές ροές για να πιέσει Ελλάδα και Ε.Ε. Φοβάμαι πως θα δούμε και στην Ελλάδα σκηνικά τρόμου με επιχειρήσεις αυτοκτονίας φανατικών ισλαμιστών, που θα εκμεταλλευτεί ο Ερντογάν για να δημιουργήσει προβλήματα. Οι Ταλιμπάν είναι φανατικοί ισλαμιστές όπως και ο Ερντογάν και νομίζω πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Το φοβάμαι και θα πρέπει να το προσέξουν οι ελληνικές Αρχές. Η επικράτηση των Ταλιμπάν θα φέρει νέα κακά σε όλον τον κόσμο. Μιλάμε για αυτοκτονία».

ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ:

Πηγή πληροφοριών protothema. gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί